új karnevál tánciskola

free html hit counter

tanc TÁRSASTÁNC - Standard és Latin Jelentkezés csak a tancsuli.hu honlapon! tanc
sarok vonal

   Tanfolyamon tanított táncok: Standard és latin táncok: blues, bécsi keringő, angol keringő, slow fox, tangó;illetve rumba, samba, manbó, jive, cha-cha-cha Zene: A zenék és a táncok neve megegyezik.
  Tanfolyam időtartama: Két hónap, 8 alkalom, heti 1x 90 perc ( összesen 12 óra) 
  Öltözet az órákon: Utcai vagy táncos cipő, ruha. Hozd el azt a cipőd, amiben egy bálra, vagy táncos rendezvényre mennél! Ügyelj, hogy ruhád és cipőd kényelmes legyen, ne akadályozzon a mozgásban! (kerülendő: bakancs, szűk szoknya, -nadrág, tűsarok stb.) Speciális öltözet: versenytánc ruhák, cipők. 
  Tanfolyam célja, tematikája: A társastánc tanfolyam a páros táncok alaptanfolyama. Megtanulhatjuk a tánctartásokat, lépéseket a társasági összejövetelek (bálok) alapvető táncait. A társastánc tanfolyam régen hozzátartozott a városi polgárság körében az alapműveltséghez, ugyanúgy, mint az érettségi. A társasági élet szabályait is az órákon tanulták a fiatalok (tánc és illemtanároktól). Ma az üzleti (társadalmi) életben ezek ugyanolyan jelentőséggel bírnak. Általános jártasságot, jó alapokat jelent a táncok világában.
  Hol táncolhatom: bálok, bulik, táncos rendezvények

Regisztráció jelenleg nem működik!Regisztráció nélkül is jelentkezhetsz a TáncSuli honlapján! Kattints a linkre! ! Jelentkezés aTáncSuli.hu honlapon


sarok sarok
tanc Kapcsolódó tanfolyamok szűrve tanc
sarok vonalsarok sarok

Telefon:  788-12-89 Mobil: 30 99-68-902 Email: koffer@tancsuli.hu vagy tancsuli.hu@freemail.hu

Rock And Roll (boogie woogie) és West Coast Swing tánctanfolyamok, magánórák, intenzív hétvégék.

Regisztráció jelenleg nem működik!Regisztráció nélkül is jelentkezhetsz a TáncSuli honlapján! Kattints a linkre! ! Jelentkezés aTáncSuli.hu honlapon


www.SmartSector.hu