új karnevál tánciskola

free html hit counter

tanc Tánctörténet Demó Videók tanc
sarok vonal

Egy kis tánctörténet:

Rock And Roll táncismertető és tánctörténet:

West Coast Swing táncismertető és tánctörténet:

 

Tanfolyamismertetők

Szintek:
    

Kezdő: Semmi előképzettséget nem igénylő tanfolyam. A táncoktatás az alapoktól indul. Bárki jelentkezhet.

Újrakezdő: Az alapoktól indul, de valamivel intenzívebb. Különösen ismétlőknek, vagy más táncokban már járatosoknak ajánlott szint.

Középhaladó: A kezdő tanfolyamok folytatása. Akik tánciskolánkban (vagy máshol) már elvégeztek egy kezdő tanfolyamot ide jelentkezzenek.

Haladó: Azok jelentkezését várjuk, akik már elvégezték és elsajátították az előző szinteket

Klub csoport: Ezekben a csoportokban magas (fellépő) szintű oktatás folyik. A csoportok nem tanfolyamok, vagyis folyamatosan lehet hozzájuk csatlakozni. Fellépésekre és közös bulikra számíthatsz!

 

Szinbólumok: Néhány információ a tanfolyamokról

Szervezés alatt: Azt jelenti, hogy már dolgozunk rajta, és hamarosan lesz pontos adat a tanfolyamról.

Beiratkozás: A tanfolyamok többségénél az első óra előtt, illetve az első órán van a beiratkozás. Szervezési okokból adódóan néhány tánc, vagy tanfolyam esetében külön beiratkozást tartunk. Itt a beiratkozás napján még nincs táncóra!

Free! Ingyenes óra! Nyílt napjainkon, és az ingyenes órákon bárki a regisztráció után ingyen, mindenféle elkötelezettség nélkül résztvehet

Új tanfolyam: Vagyis még friss a listában. Jelentkezz, mert lemaradsz!

Fiúkat keresünk: Ez azt jelenti, ha fiú vagy és nincs partnered, akkor ezen a tanfolyamon biztosan lesz! A párkeresőket megtekintheted: aktuális párkeresők
Figyelem lányok! Ha ezt a jelet látod, még jelentkezhetsz! Egyedülálló párkereső rendszerünk rekordja 12 leány! Vagyis ennyi lánynak szereztünk párt egy kezdő tanfolyamon. Azért csak ennyinek, mert az előzetes jelentkezésnek köszönhetően a többinek már a tanfolyam indulása előtt találtunk párt!

Lányokat keresünk: Itt a ritkának hitt alkalom J Pasik keresnek táncpartnert! Ha lányként keresel párt, akkor itt a tanfolyamon biztosan lesz! A párkeresőket megtekintheted: aktuális párkeresőkFiúk figyelem! Ha ezt a jelet látod, nyugodtan jelentkezhetsz! Fiúknak simán találunk párt! Rekordunk 5 fiú!

Betelt tanfolyam: Sajnos lekéstél!

sarok sarok

Telefon:  788-12-89 Mobil: 30 99-68-902 Email: koffer@tancsuli.hu vagy tancsuli.hu@freemail.hu

Rock And Roll (boogie woogie) és West Coast Swing tánctanfolyamok, magánórák, intenzív hétvégék.

Regisztráció jelenleg nem működik!Regisztráció nélkül is jelentkezhetsz a TáncSuli honlapján! Kattints a linkre! ! Jelentkezés aTáncSuli.hu honlapon


www.SmartSector.hu